Scandic lyx för barnfamiljen i Göteborg

20130615-111914.jpg
Hittills gillar jag Göteborg som bara den! Men som mannen sa.. ”säg inte att du vill flytta hit nu för du säger nån ny ort, stad eller land varje vecka!” så nej, jag ska inte säga nåt.. 🙂 Staden är i alla fall hur härlig som helst och Avenyn och gatorna runt i kring är ju bara för mysiga med alla uteserveringar som ligger på rad och spårvagnarna som åker i mitten. Sen tror jag hotellet Scandic Rubinen med dess egna uteservering och det extremt supernice:a rummet vi bor på hjälper till lite på traven.
pagerubinenJag menar, KOLLA in rummet!! Ja nu lyxade vi visserligen till det och bokade in oss i en svit med två rum, men det var verkligen en av de bästa sviterna jag någonsin sett. Hur fräscht och fint som helst med allt man kan tänkas behöva. Bäddsoffan var redan utbäddad till Elias, som tyckte det var riktigt lyxigt att få sova själv i en stoooor säng 🙂 Mamman blev mest glad för sin fina, härliga säng och de lyxiga FACE produkterna i badrummet. Me like!! Men sen kan jag säga att personalen på hotellet är hur trevliga som helst och det gör ju att man blir ännu gladare och trivs ännu bättre.
DSC06768DSC06759Och utsikten från den tillhörande terrassen ska vi inte tala om. Riktigt härligt att kunna sitta på solstolar i solen och spana ner på Avenyn! Om man sträcker sig lite lite till vänster kan man dessutom nästan se både Liseberg och Universeum. Perfekt läge på det här hotellet med nära till allt man vill åt här i Göteborg!
DSC06738När kidsen hade somnat igår kväll passade vi på att testa vår nya Padwico 850 baby watcher (en recension om den kommer!) och satt oss ute på terrassen medans barnen sov sött där inne. Sånna möjligheter är guld värda tycker jag! För hur kul är det att behöva stänga in sig i ett mörkt rum bara för att barnen ska sova kl 19:30?! Så verkligen ett stort uppskattat plus i kanten att rummet hade en terrass!
DSC06752

pagerubinen1pagerubinen2Frukosten på det här hotellet var fantastisk! Den hamnade på en gång på min topp-fem lista. Så ett riktigt bra betyg från min sida! Det fanns allt du kan tänka dig. Ingenting saknades och allt var superfräscht, gott och lyxigt. Även på det här Scandic hotellet ett ovanligt bra utbud av laktos och gluten produkter vilket jag gör tummen upp för! I den stora frukostrestaurangen finns normalt sett en liten lekhörna för barnen, vilket är perfekt för barnen som kastar i sig maten och får myror i rumpan på en sekund. Men nu höll den tyvärr på att renoveras så vi får hålla oss till nästa gång vi kommer hit. För en nästa gång blir det garanterat om jag får bestämma 😉

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × ett =