Den perfekta fiskdammspåsen utan godis!

IMG_0216Ni som följer bloggen såg säkert att vi hade ett stort, gemensamt 3 års kalas för 12 st 3 åringar i söndags. En perfekt lösning för att dels slippa ha 12 separata kalas men också för att själv slippa vara den som fixar allt själv. På det här sättet hjälps alla åt och alla köper en varsin present så alla barnen får en present var och inte 12 🙂 Mitt uppdrag i år var att fixa fiskdammspåsarna. Ett perfekt uppdrag för mig eftersom jag tycker sånt är jättekul. Eftersom Elias och alla de andra barnen inte äter godis än skulle det vara några fiskdammspåsar utan godis. Vilket gjorde uppdraget lite svårare. Jag googlade runt en hel del på nätet och hittade till slut Partypalatset som jag tyckte hade störst och bäst utbud.
IMG_0178Partypalatset har galet mycket grejer till barnkalas, eller ja kalas över huvudtaget, och därmed även massor av olika sorters teman op akka dukningsgrejer och fiskdammspåsar. Jag valde den här coola påsen med massor av byggmaskiner på som jag vet går hem hos många barn.
pagekalas4Till innehållet valde och vrakade jag mellan massor med grejer som man både kan köpa styckvis och i flerpack. I vår fiskdammdpåse blev det studsboll, medalj, mini dinosaurie, armband, klistermärken och mini såpbubblor.
IMG_0205Elias tyckte såpbubblorna var så roliga så dom tog slut på en gång. Så det var tur att han fick såpbubblor i sin present också 🙂 Behöver du också andra saker att fylla dina fiskdammspåsar med än godis? Här hittar du allt till ditt barnkalas!

Comments: 1

  1. Kim says:

    Vi hade oxå såpbubblor i våra kalaspåsar, det sysselsatte ungarna ett bra tag! 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + sjutton =