Dagens syskon outfit från Me&i’s nya kollektion!

DSC07234Imorse när Elias satt på toaletten hörde jag honom ropa.. ”mamma har jag fått en ny poliströja!?”. Då hängde det en hel drös med nya kläder, som jag inte har visat honom än, på tork i badrummet. Och vilken ser han? Jo polisbilströjan. Bara poliströjan 🙂 Den här snygga tröjan kommer från Me&i‘s senaste kollektion och har som vanligt dubbeltyg i ärmsluten så man kan vika upp mudden utan att det syns. Elias är normalt en 104:a men den här tog jag i 110/116 så den blev lite lång i ärmarna men jag tycker den sitter skönt och slappt i magen. Visst är den fin?
DSC07239
DSC07240Jeansen är också från Meandi och dom gillar jag extra mycket för dom är så coola med fickorna på sidorna och resåren nedtill! En annan bra grej är att dom har dubbelt tyg på knäna vilket är guld värt om dom ska användas i lek utomhus.
DSC07245
DSC07241Och om Elias ska få nya kläder så måste ju Ella också få det 😉 Ella hade den supersöta Dress princess som är ganska vid och lång i modellen så den är både snygg att ha till ett par strumpbyxor eller dom här mysiga yoga byxorna i plysch! Bra med dom långa muddarna nedtill också för då kan man ha dom huuur länge som helst så mamma inte behöver köpa nya 😉 Och ser ni! Jag lyckades (helt otroligt!!) ha på den fina hårrosetten från Petite Olivia i hennes hår under en hel halvtimme 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − fyra =