Dagens gravid outfit

Eftersom jag trivs så himla bra i det här gravidklädesmärket kommer ni få se ännu ett dagens outfit inlägg med så klart Boob kläder 🙂
Idag har jag på mig vårens svarta 5 pocket pants från Boob matchat med ett simpelt Mama linne från H&M och mina nya, snygga Hasbeens high heels! Boob brallorna finns i både både svart, vitt, röt och är i tunnt stretchtyg. 
Tyget över magen är mjukt, som i alla andra Boob byxor, och inte alls stenhårt så det känns som man inte kan andas. Nåt mer som är bra med just dom här byxorna är att dom är långa i benen, vilket långbens-jag har stora problem med när jag ska hitta ett par passande byxor som inte liknar Stig Helmers!

Comments: 1

  1. citymom says:

    Jätte fin! Riktigt snygga byxor båda två!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − sju =