Camping life

Nåt jag på riktigt tycker är mysigt är att tälta. Anledningen till att jag skriver ”på riktigt” är för att många inte tror mig när jag säger det. Ja visst, jag älskar att bo på hotell också men jag tycker fortfarande det är mysigt att tälta ibland. Men ännu viktigare tycker jag det är att låta barnen få prova på lite andra alternativ än just hotell så de inte blir alltför kräsna. Så det var precis vad vi gjorde den här helgen – tältade 🙂Vi lånade ihop både tält (3-mannatält funkade utmärkt för två vuxna, två barn och en hund!), sovsäckar, liggunderlag, gasolkök och pannlampor. Jag tror dock att det kommer bli fler gånger så då får vi nog skaffa egen uppsättning.


Första gången med barnen gick vi inte all in med camping vid en sjö i nån djup skog, utan körde en light version på en camping i mina hemtrakter, Hudiksvall. Malnbadens camping ligger så himla vackert beläget precis vid havet!

Det var väldigt lugnt på campingen så här års, faktiskt bara vi som tältade, men ett helt gäng husvagnar fanns uppställda. Rätt skönt med lite folk så har man duschar och lekpark för sig själva. (Ja jag hade mysbyxor och underställ på mig förutom när vi som på denna bild, skulle iväg på middag hos vänner).Pappan kände att vi skulle gå all in med bacon och vita bönor till frukost så så fick det bli 🙂 Måste säga att vi alla tyckte att vi hade haft en riktigt mysig tältningshelg (trots att Elias blev febrig) med två nätter i ett litet tält, hårda ”sängar” och skogstoalett.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fyra =