Britax B-motion 4 plus recension

Helt otroligt (!), men på bara några månader har inte mindre än 3 vagnar gått sönder hemma hos oss. En gick rakt av när vi skulle fälla ihop den till bilen, den andra måste ha fått för mycket sandvi hjulet för hjulet låser sig och på den tredje gick hjulbromsen av i låst läge. Så nu har Ella fått en ny vagn med riktigt härlig och glad vårfärg och den här har jag stor förhoppning på!


Britax B-motion 4 plus blidde det! Det är verkligen den enklaste vagn jag har kört. Helt utan problem kan jag köra vagnen med en hand. Och inte nog med det, det går att fälla ihop den med en hand också! Vet inte om jag är onormalt till mig men ingen av våra tidigare vagnar har varit så smidiga.

Vi har tidigare alltid valt neutrala färger till våra vagnar eftersom Elias och Ella ibland har turats om med samma vagn, men det här var Ella’s första egna vagn och kollektionen fanns i massor av härliga färger så då passade jag så klart på att välja en cool rosa färg 🙂


En annan smart funktion är att det finns en stor, gömd ficka med dragkedja  där jag, som aldrig har handväska, kan slänga ner plånbok och mobil när man är i parken. Jag älskar produkter där man verkligen har tänkt till! Den enda nackdelen som jag har hittat med den här vagnen är att det inte finns nånstans att hänga påsar och väskor på. Visserligen är varukorgen ovanligt stor och bra men jag saknar ändå en hängare för mina matkassar.


En grej jag tyckte var dåligt på Bugaboon vi hade när Ella var liten var att jag alltid behövde hänga för en filt för att det skulle bli mörkt när Ella skulle sova, därför gillar jag extra mycket att den här vagnen har en extra långt utdragbar sufflett! Kan varmt rekommendera den här vagnen!

Comments: 2

  1. Turid says:

    Hvor lang er hun på bildene?

    • morsanj says:

      Ca 110 cm lång

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fem =