Bra hotell nära Liseberg

När vi var i Göteborg och på Liseberg passade vi på att bo över en natt på hotell eftersom vi ville utnyttja dagen på Liseberg till max när vi ändå var där. Ett hotell som vi har bott på förut i Göteborg är Scandic Rubinen som ligger direkt på Avenyn med gångavstånd från Liseberg.

 Eftersom jag åkte med båda barnen och Felicia och hennes dotter bodde vi i ett härligt stort rum där hela familjen kunde få plats. Jag i dubbelsängen och barnen i bäddsoffan. Fräscht och snyggt är nåt jag verkligen uppskattar när jag bor på hotell. Pricken över i:et med rummet var att vi hade en stor terrass med oslagbar utsikt över Göteborg!Scandic hotell har alltid en god frukost tycker jag. Både bra utbud och även gluten-& laktosalternativ. Jag är ju så tråkig bara och äter alltid samma saker när jag är på hotell 🙂 I anslutning till restaurangen finns också ett litet lekrum dit barnen kan gå när deras små magar är mätta.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × fem =