bli testperson för barnvagnar!

Barnvagnar kan det väl inte finnas för många av! Jag tycker att det är superbra att utbudet är så stort nu för tiden så man kan få en vagn som passar en själv så bra som möjligt. Vi har idag en Bugaboo Cameleon som jag inte har något värst förtroende för efter att bromsen släppte och rullade ner med lilla Elias i vattnet.. Så nu är jag på jakt efter en pålitlig vagn med bra och rejäla bromsar! Nu när jag ska vara mammaledig igen kommer jag köra runt med vagnen mer än någonsin och har därför lite krav på vagnensom ska dela sitt liv med mig 😉 Så jag vill så klart ha en smidig vagn som är lättkörd inne i stan, butiker och på bussar. Ofta så har jag bara en hand att styra vagnen med också eftersom den andra handen är upptagen med att hålla kopplet till våran hund. Och eftersom vi reser en hel del vore det även suveränt om den var smidig att fälla ihop och blev någorlunda liten ihopfälld. Nu har jag fått nys om att Crescent söker testpersoner till sina barnvagnar, vilket jag är riktigt taggad på att bli!! Dom har nämligen en vagn, ”Diva”, som verkar ha allt jag söker + att man kan fälla in framhjulen på den så man kan köra den på stranden på alla våra utlandssemesterar! Perfekt till vår kommande Dubai resa!
Om du också vill bli testperson för Crescents barnvagnar – gå in och gilla deras sida på FB!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × två =