Barnvänligt hotell nära Parken Zoo

  Nu är det inte lång tid kvar på vår semester så därför måste man passa på att lyxa till det lite och göra extra roliga grejer. Elias älskar dinosaurier och att bo på hotell, Ella att åka karusell och vi alla att gå på djurpark så kan du gissa vart vi var igår? 😉

Ja Parken Zoo så klart 🙂 Vi hade i början av sommaren bokat in oss på ett paket hos Best Western Plaza som vi kunde se fram emot i slutet av semestern. Vi bodde i ett stort familjerum med både bäddbar soffa och spjälsäng, vilket jag värdesätter mycket när jag bor på hotell med barnen. 
 Vi checkade in på hotellet och gick sen till Parken Zoo som ligger på gångavstånd från Eskilstuna centrum och där hotellet ligger. Mer om det senare.. 

    
 Efter en hel dag med djurskådning och karusellåkning blir man riktigt hungrig så vi åt middag på fräscha restaurangen Calles som ligger i Best Western Plaza hotellet. God mat både till vuxna och barn och även uppskattad glassefterrätt i barnmenyn. Dock en aningen tyst restaurang som gör att jag har svårt att slappna av i när jag har barnen med mig.

    
 På sommaren finns också ett lekrum på hotellet så det var vi så klart också tvugna att prova på. Familje-bollkastar-tävling blev nog allas favorit. 

 Att sen få vakna upp och slippa gå upp och rodda med frukost till hela familjen utan istället få slå sig ner till en framdukad frukostbuffee a la Tina Nordström gör ju så att dag två på en hotellvistelse också gör ens dag! Stort plus att barnen dessutom har sin egna frukostbuffee i barnhöjd att plocka ifrån. Är du nyfiken på Parken Zoo och alla deras nya dinosaurier, håll koll här på bloggen så dyker det upp inom kort!

Comments: 2

  1. Vilket fint hotelltips! Bra att veta att det finns bra familjehotell i närheten av Parken Zoo.

    • morsanj says:

      Absolut, perfekt om man åker tåg också för det är verkligen gångavstånd både från tågstationen och hotellet till Parken Zoo! Kram Jenny

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × fyra =