Barn och sporter

Jag älskar när barnen får upp ögonen för olika sporter. Ella älskar sin basketträning på söndagarna som både bjuder på bollövningar och hinderbana. Elias har börjat spela fotboll på varenda rast sedan han började i sin nya skola, vilket han inte alls har varit intresserad av förut. På sitt födelsedagskalas nu i helgen valde han till och med att ha ”sporttema” med Parkour övningar och hinderbana (håll utkik för ett kommande inlägg om just det). Och när vi var på Kreta i höstas kunde han stå i en hel halvtimme och vänta på sin tur för att få prova på att spela biljard i hotellets lobby. Det var första gången han spelade biljard och har sedan dess tjatat om att få följa med mig till jobbet där det finns ett biljardbord.

Själv är jag inte direkt intresserad av nån sport över huvudtaget (ja förutom tennis, ridning och bowling då 🙂 ) så biljard känns som en bra halvväg för mig, även fast jag är helt värdelös på det. Däremot så åker jag ju inte gärna in till jobbet mer än vad jag behöver och en klassisk biljard-pub är inte direkt en mysig miljö för barn så jag googlade ställen och såg att nöjesstället Ballbreaker på Kungsholmen har flera biljardbord och inte bara bowling som jag hade trott. Perfekt att slå två flugor i en smäll – ha kul med både bowling & biljard med familjen plus en anledningen att besöka våra gamla hoods, så dit ska vi verkligen åka!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + femton =