Babblarna pedagogiska & roliga böcker

20121107-210552.jpg
Babblarna vet jag många barn gillar och Elias är verkligen inget undantag. Jag har ju bloggat om dom flera gånger förut så för er som läser bloggen är det ju ingen nyhet. Förra julen fick han sina idoler i små miniatyrleksaker i sin ”kul kalender” men tyvärr tyckte vår hund att leksakerna var lika roliga som Elias tyckte så nåt öra har försvunnit lite här å där på stackars Babblarna gubbarna 🙁 Så på Underbara Barnmässan passade jag så klart på att skaffa nya gubbar! Och tror ni lyckan blev total 🙂

20121107-210651.jpg
Samtidigt fick han Babblarna boken med Babblarna figuren Diddi eftersom han redan har den med Dadda.

20121107-210722.jpg
Elias tycker verkligen det är superkul att läsa Babblarna böckerna eftersom han själv får vara med och göra olika grejer i handlingen.

20121107-210810.jpg
På varje sida i boken ser man en dörr som man antingen ska kika in i nyckelhålet på eller ropa i brevlådan eller nåt annat skoj. Och sen så vänder man på bladet för att se vem av Babblarna figurerna som var på andra sidan dörren 🙂 Tydligen superkul!

20121107-210859.jpg
Man har också tänkt på den pedagogiska biten då man har sammansatt texten på det sättet att en Babblarna figur som heter något på D gör något på D, t.ex Dadda duschar osv.

Comments: 5

 1. Åh vad jag gillar din blogg, har själv en 2,5 åring och en 8,5månaders så många tips passar så himla bra:)

  • Vad roligt 🙂 Ha en härlig helg!

 2. Åh vilket bra tips, jag har fått tipset att visa babblarna på you-tube och lillen älskade klippet.
  Jag hade ingen aning om att det fanns böcker med babblarna och att dom dessutom är pedagogiska är ju bara för bra..

  Dessa måste köpas, tack för tipset:)

  • Ja min Elias har gillat den musikvideon sedan han får riktigt liten och gillar den fortfarande nu när han är 2,5! Men jag kan tipsa om att gå in på Babblarna.se istället för på Youtube för där kan man göra lite andra grejer också, som att knacka på hos de olika Babblarna.

 3. Åh tack igen det ska provas 🙂

  Trevlig lördagkväll:!!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − tolv =